Aluminium Schuifraam Prijs

De schuifpui de Perfecte oplossing voor als je meer licht in huis wilt zonder al te grote verbouwing. Je verhoogt de waarde van je woning met een mooi zicht op de tuin.De startprijs voor een schuifpui is rond de €3.400 voor een tweedelige schuifpui van PVC met een oppervlakte van 300 bij 226 cm. Voor een vierdelige schuifpui zijn de kosten rond €6.300 met een afmeting van 550 bij 226 cm. Deze kosten zijn inclusief btw, montage met HR++ glas.

De kosten van een schuifpui kunnen een boel verschillen, en is het dus handig om kun je vooraf een schatting maken.

Factoren die de prijs kunnen beïnvloeden:

De kosten gaan niet alleen naar het materiaal, maar ook naar de montage van de schuifpui.

Bij het plaatsen komen er andere kosten bij zoals:

aluminium schuifraam prijs

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571