Beste Pvc Ramen

Als u voor PVC-deuren en –ramen gaat dan gaat u zeker voor de beste kwaliteit.Het is goed te kijken naar de doorsnede van het raamprofiel voor u een raam koopt. Er moeten PVC-stalen in de showroom zijn om te bekijken, of u kunt verkopers zoals bouwbedrijven/kant-en-klare bedrijven vragen om stalen van PVC-ramen bij u thuis te brengen. Kijk hoe dik het profiel is. Als de minimale dikte van de buitenzijde 4 mm is, is er sprake van een hoogwaardig profiel. De stevige wanden maken het profiel slag- en stootvast.

Ga ook na of de profielkernen in het vaste frame en de open vleugel verstevigingen hebben. U heeft betere beveiliging tegen diefstal en ook hogere stabiliteit van het frame bij een o profiel of u profiel. De metalen lamellen zijn daarvoor niet genoeg, kijk als er minimaal U-vormig materiaal is. Als de schroeven aan de onderkant van het raamprofiel te zien zijn, betekent dit dat er een metalen profiel bij is. Het profiel kan zijn samengesteld uit staal of glasvezelversterkte materialen. Het voordeel van glasvezel is dat het lichter is, een betere isolatiewaarde heeft, en is ook nog duurzamer.

Hoogwaardige deuren en ramen van PVC hebben "kamers". De isolerende werking van het profiel is beter bij profielen met meer “kamers”. Koude lucht en warme lucht kunnen niet makkelijk door het profiel stromen. De hoeveelheid warmte dat er door het profiel verloren gaat is de u-waarde. Een lagere u waarde betekent een betere profielisolatie dat vaak betekent dat er meer kamers zijn in het profielsysteem. Zorg ervoor dat je minstens één 4-kamer profielsysteem hebt geïnstalleerd.

beste pvc ramen