Buitendeuren Aluminium Prijzen

Aluminium buitendeuren zijn iets duurder dan kunststof buitendeuren. Het prijsverschil zit vooral in het materiaal, daarnaast is aluminium lichter, heeft het een levensduur van 40 jaar langer dan 30 jaar en heeft het een iets betere isolatiewaarde. Klanten streven ook vaak naar de uitstraling van aluminium. Het heeft een stijlvolle en luxe uitstraling. Aluminium is ook duurzaam, zo wordt minimaal 90% van de aluminiumproductie gerecycled.



De aluminium binnendeuren hebben een industriële uitstraling en zijn oersterk. Het glas op de terrasdeur reikt bijna tot aan de vloer, er wordt dus altijd gelaagd glas gebruikt. Wij geven de voorkeur aan dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas omdat dit interne en externe schokken kan voorkomen.

De prijs van aluminium deuren hangt vooral af van het formaat en type glas dat je gebruikt. Bij elk formaat veranderd de prijs meteen. Neem maar contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw aluminium deur nauwkeurig wordt gemaakt. Uiteraard ontvangt u eerst de gespecificeerde offerte.

Voor terrasdeuren is de prijs gemiddeld 1.020 euro bij een afmeting van 0,7 bij 1,9m, en gemiddeld 1.360 euro bij een afmeting van 1 bij 2,5m. Wenst u een dubbele terrasdeur? Dan is de prijs gemiddeld 1690 euro bij een afmeting van 1,2m bij 1,9m, en gemiddeld 2.360 euro bij een afmeting van 2 bij 2,5m. Deze prijzen zijn inclusief de kosten voor HR++ dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas.

buitendeuren aluminium prijzen