Deuren En Ramen Pvc

Als u opzoek bent naar een deur die haast geen onderhoud behoeft en toch een prachtige uitstraling heeft. PVC is dan de keuze voor jou. Kiest u voor PVC-deuren, dan kiest u voor de vele voordelen die deze deuren bieden. PVC-deuren zijn er in vele soorten, maten, kleuren en stijlen, en de prijs is zeer betaalbaar.



Het belangrijkste voordeel van kunststof deuren is de uitstekende isolatiewaarde. Hiervoor zorgen meerdere kamers en verschillende afdichtingen in het deurprofiel. De binnenliggende afdichting kan het geluid blokkeren, terwijl de afdichting dat buiten ligt, voorkomt dat overtollige vocht binnendringt.

PVC deuren hebben weinig onderhoud nodig. Ze hoeven slechts eenmaal per jaar met water en een spons te worden schoongemaakt. Hoewel PVC-deuren licht zijn, bieden ze uitstekende isolatie, houden ze koude lucht buiten de deur en laten ze warmte binnen. Daarnaast zijn PVC deuren goedkoper dan houten of aluminium deuren. Er zijn veel soorten PVC-deuren, met verschillende uitvoeringen en kleuren. Het is een zeer duurzaam materiaal, je kunt het dus zeker 50 jaar gebruiken en het is 100% recyclebaar.

Het nadeel van PVC-deuren is dat ze moeilijk te schilderen zijn. Je verandert de kleur niet zo makkelijk, dus kies een kleur die je bereid bent voor een lange tijd te accepteren. U kunt de PVC-deur niet bewerken en krassen zijn gemakkelijk te zien. Daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn met scherpe materialen in PVC-deuren. Ten slotte zijn PVC-deuren ook niet bestand tegen hoge temperaturen.

deuren en ramen pvc