Deuren Plaatsen Prijs

De kosten van het vervangen of vervangen van de deur zijn altijd afhankelijk van het gekozen type deur. Hierbij moeten we niet alleen onderscheid maken tussen binnen- en buitendeuren, maar ook rekening houden met het materiaal van de deur, het gebruik van luxe afwerkingen, etc. Al deze verschillende dingen zorgen ervoor dat de prijs van de deur hoger of lager zal zijn dan je aanvankelijke verwachtingen. De gemiddelde standaard deur ligt tussen de 750 en 1250 euro.



Een deur met een smal zijlicht kost tussen de 1.250 en de 1.450 euro en een met een breder zijlicht bedraagt tussen de 1.300 en de 1.500 euro

De kosten voor het werk hangt van het uurtarief van degene die de deur plaatst. U kunt rekenen op uurlonen rond de 50 euro inclusief btw.

Hier wat tips om te besparen

Door de deur zelf te vervangen. De deur zelf op te hangen hoeft niet zo moeilijk te zijn. U bespaart tot 50 euro per uur. U bespaart een mooi bedrag als u kiest zelf de deur op te zetten! U kunt ook de arbeiders wat helpen, door bijvoorbeeld de oude deur weg te namen, wat opruimen. Uiteindelijk verkort dit de werktijd, en betaalt u voor minder uren werk.

deuren plaatsen prijs