Glas Voor Raam Kopen

Online glas bestellen gaat snel en gemakkelijk. Dankzij onze eigen bezorgservice zijn we snel bij je thuis. Wij leveren de goederen zelf en zijn niet afhankelijk van andere transportbedrijven, dus uw glas komt snel aan. Glas online kopen was nog nooit zo efficiënt en snel. Wij zorgen ervoor dat er geen krassen of barsten zijn wanneer het glas arriveert.

Er stroomt te veel koude lucht naar binnen. Vervang dubbele beglazing door HR++ glas of HR+++ glas, dat een betere warmte-isolerende werking heeft dan standaard dubbel glas. Deze zijn dubbellaags glas met coating en isolerend gas tussen de glasplaten. De isolatie is daarom beter. HR++ glas heeft warmtereflecterende metalen coating die zonlicht doorlaat en warmte weerkaatst. Met dit type glas geniet je direct van meer comfort in elke ruimte. Ook de isolatiewaarde van woningen of bedrijfspanden met HR++ glas is veel beter.

Gemiddeld is enkellaags glas niet geïsoleerd, terwijl dubbellaags glas wel geïsoleerd is. De thermische isolatieprestaties van HR++-glas zijn zeer goed en de thermische isolatieprestaties van HR+++ zijn zeer goed. De warmte blijft binnen, de kou blijft buiten. Dit type glas kan ook geluid van buiten blokkeren. Je energierekening gaat flink omlaag en dat is goed voor het klimaat.glas voor raam kopen