Goedkope Binnendeuren

Een binnendeur verhoogt sfeer in uw huis! De goedkoopste onder de binnendeuren zijn de standaard modellen. Deze zijn handig als u niet te veel wenst uit te geven bij het verbouwen. Er is voor elke kamer wel een deur te vinden onder de standaard modellen of het nou gaat om een opdek, een stompe deur met of zonder lak.Zoekt u een goedkope binnendeur?

Dan is een standaard boarddeur geschikt voor u!

De standaard boarddeur kunt u al voor 40 euro krijgen. Deze is eenvoudig te schilderen, met een kader van vurenhout. De goedkoopste hiervan hebben of een spaanplaat- of honingraat vulling

Een ander relatief goedkope optie is de afgelakte opdekdeur met honingraatvulling gelakt met een krasvaste laag.

Veel standaard deuren zijn wit maar en zijn ook andere kleuren met een mooie strakke gladde uitstraling. De maten van de standaarddeuren zijn 201,5cm of 211,5cm of 231,5cm hoog De breedte van standaard uren zijn 73, 78, 88, of 93cm Onder de standaard deuren zijn er ook brandwerende deuren die 30 tot 60 minuten brand tegenhouden. Ze voldoen op het gebied van brandveiligheid aan de hoogste eisen.

HPL deuren hebben standaard een laag van hardkunststof en is supersterk. Deze deuren zijn vaak te vinden in ziekenhuizen, scholen en zorgcentra.

goedkope binnendeuren