Goedkope Buitendeuren Met Kozijn

Als u denkt aan goedkope deuren, denkt u meteen aan kunststof. Daar hoeft u geen kwaliteit voor op te offeren.



Onze kunststof buitendeuren komen standaard met kozijn. De kern van de kozijnen zijn versterkt met een combinatie van glasvezels, staaldraad en schuim. Dit zorgt voor een super isolerend en ijzersterke profiel. U bent dus verzekerd van duurzame deuren van hoogwaardige kwaliteit.

Maak daarvoor uw keuze uit de verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Onze buitendeuren hebben een profiel voorzien van staal  met een galvaan laag in combinatie met twee lagen HR++ glas. Deze deur is op drie punten vergrendeld om inbraak te weren.

Wij hebben ook deurenprofielen waarvan de kern is voorzien van glasvezels, staaldraad en schuim. Deze heeft een betere isolatie dan de standaard gegalvaniseerd staal en zeker wanneer hij gecombineerd wordt met twee lagen HR++ glas bespaart u energie. Deze deur beschermt ook tegen diefstal met de vergrendeling op vijf punten.

Onze experts zorgen voor een uitstekende installatie van uw deur. Uw oude deur wordt verwijderd en afgevoerd. Er wordt een controle gedaan op loszittende stenen en gaten. De deur wordt vervolgens geschroefd gevolgd door een nauwkeurige controle.

Nog vragen? Maak gauw contact met ons

goedkope buitendeuren met kozijn