Hoe Ramen Plaatsen

U kunt een heleboel besparen door zelf de ramen of deuren door die zelf te plaatsen. U krijgt alle ramen en deuren op maat geleverd en assistentie bij het plaatsen indien u het nodig vindt. U wordt standaard 2 uur onderricht bij jet begin, om te leren het zelf te doen.



Allereerst de maat op nemen van de ramen of deuren die u wenst te vervangen. U stuurt de maten via e-mail met een beschrijving van de ramen die u wenst te vervangen. Twijfelt u nog aan de maat dan kunt u ons het voor u laten doen.

Er wordt een prijs bepaald afhankelijk van de kleur en de maat die u uitgekozen heeftt. De besparing zal u versteld doen staan over wat u allemaal minder hoeft uit te geven door alles zelf te plaatsen.

Alle ramen en deuren zijn van tevoren op maat naar uw wens het zei in PVC of aluminium. Op deze manier bent u gegarandeerd van goede kwaliteit, en ook nog snel geleverd. Uw ramen zijn binnen 6 weken op het gewenst adres.

De bezorger komt langs om u voor 2 uren te wijzen hoe de ramen te plaatsen, waar u op moet letten en hoe dat het makkelijks kan.

Hierna kunt u de ramen zelf plaatsen op uw pas. Indien u twijfels heeft kunt u altijd bellen voor assistentie.

Hoe ramen plaatsen