Hoeveel Kost Een Schuifraam

Bij de keuze voor een schuifraam speelt de keuze van het schuifsysteem een ​​rol. Net als het materiaal kun je het aanpassen aan je huisstijl.



Het goedkoopste is het enkelvoudige schuifsysteem, omdat dit ook het eenvoudigste systeem is voor schuiframen. Het hefschuifsysteem is iets gecompliceerder. Bij dit systeem moet het bij het openen even worden opgetild, waarna het kan worden verschoven. Het systeem kan veel gewicht dragen en heeft een betere thermische isolatie, waardoor het meer warmte kan vasthouden. Met het kantelsysteem zet je het raam niet alleen helemaal open, maar zet je het ook op een kiertje als dat nodig is. Vanwege het gewicht is deze optie echter alleen geschikt voor PVC-ramen. Dan is er nog het schuif- en draaisysteem, je kunt het bijna helemaal openen, omdat elk individuele paneel weinig ruimte in beslag neemt. Schuiframen zijn iets duurder omdat ze moeilijker te installeren en te vervaardigen zijn. De prijzen verschillen ook per materiaal. De prijs van kunststof schuiframen ligt tussen de 1.000 en 2.000 euro, houten schuiframen tussen 1.200 en 1.400 euro en aluminium schuiframen tussen 1.700 en 1.900 euro.

De prijs van elk schuifsysteem is ook anders. Kijkend alleen naar het PVC-systeem, kunt u rekenen op schuif- en kantelsystemen voor 1.300 euro, hef- en schuifsystemen voor 2.100 euro en schuif-, vouw- en draaisystemen voor 2.300 euro. Deze prijzen zijn inclusief BTW en hoog isolatieglas, plus installatiekosten. Omdat dit een zeer specifieke taak is, kunt u het beste een deskundige raadplegen. Daarom kunt u er het beste van uitgaan dat de prijs van het schuifraam zal verdubbelen.

Laat je huis daarom binnenkort vullen met moderne en elegante schuiframen! Indien u een volledige en correcte prijs (inclusief installatie) wenst, kunt u een offerte opvragen.

hoeveel kost een schuifraam