Kopen Ramen

Ramen en deuren met fabrieks prijzen bestellen? Ja dat kanJe kunt vierkanten gebruiken om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Om de som te testen, meet u twee diagonale lijnen om er zeker van te zijn. Als ze even lang zijn, is de tekening perfect en kun je het oppervlak uitknippen met een puzzel.

Snijd de hoekplaat op de juiste maat en verstek. De dikte van de lamellen is afhankelijk van de dikte van de deur. Om te bepalen hoe diep de lamellen geplaatst moeten worden, zijn enkele berekeningen nodig. Vergroot de ruimte die wordt ingenomen door uw twee kitnaden tot de dikte van het glas.

Onze aluminium ramen hebben meervoudige spouwprofielen met koudebruggen. Wij leveren meer soorten glas, waaronder isolatieglas en veiligheidsglas. Daarnaast zijn onze ramen voorzien van vergrendelingsnokken om diefstal te voorkomen en kantelen en draaien om fouten te voorkomen. De kleur van de kruk is hetzelfde als het glas.

Onze deuren maken gebruik van met staal versterkte profielen met meerdere spouwmuren. Ze hebben een 3-punts veiligheidsslot met een naar boven draaiende beugel.

De standaard tochtborstel zit aan de onderkant en het scharnier is in 3 richtingen te verstellen, het zogenaamde driedimensionale scharnier.

Bezoek onze website voor meer informatie

kopen ramen