Kosten Nieuw Raam

Het vervangen van oude ramen voor nieuwe is een bewuste keuze. U investeert immers in uw huis. Hier enkele interessante geldbesparende tips die je aankoopkost kunnen drukken.



Kwantumkortingen

 Zijn uw kozijnen aan vervanging toe en zijn de kozijnen van de buren aan vervanging toe? Dan kun je een samenwerking aangaan met de buren. Als er voor meerdere woningen in een buurt nieuwe ramen worden bestelt, vermindert de werkdruk van de leverancier voor het inmeten van ramen. Er zijn meerdere vensters van dezelfde grootte te vervangen. Bedenk hoeveel kosten u bespaart hierdoor, en weet dat een korting op z’n plaats is.

subsidie.

Ramen met HR++ glas is een energiebesparende maatregel. Lokale of nationale overheden willen hiervoor soms subsidies verstrekken. De overheid dekt gedeeltelijk de kosten voor uw nieuwe ramen want dat bespaart een hoop energieverbruik. Goed voor het milieu en uw portemonnee. U hoopt nu echter wat geld te besparen. Door offertes op te vragen bij verschillende leveranciers ziet u in een overzicht welke leverancier voor u het voordeligst is. U kunt meerdere offertes tegelijk aanvragen door op onderstaande knop te klikken. De juiste keuze kan u tot 13% besparen.

 

kosten nieuw raam