Lokeren Ramen En Deuren

Onze nieuwste serie elegante ramen biedt oplossingen voor alle mogelijke stijlen. Naast het ontwerp leveren wij ook kunststof ramen met uitstekende water-, wind- en winddichte eigenschappen. Ze geven een veilig gevoel en zijn gemakkelijk te onderhouden. Al onze PVC raamprofielen zijn volledig recyclebaar.Bij Lokeren maken we voor iedereen een offerte op maat voor PVC-deuren en -ramen en garanderen we de kwaliteit van productie tot plaatsing. Met onze kennis en ervaring staan wij garant voor duurzaam resultaat op maat.

Ook in Lokeren bieden we verschillende stijlen aluminium deuren en ramen aan. Onze aluminium serie is uniek in de markt omdat er gebruik wordt gemaakt van unieke technologieën en de integratie van meerdere technologieën, die ook voor kunststof profielen worden gebruikt. Daarom voldoen onze aluminium deuren en ramen aan dezelfde hoge isolatiewaarde als onze kunststof ramen. Naast thermische isolatie zijn aluminium ramen veilig, gemakkelijk te onderhouden en hebben ze een lange levensduur.

Ons kleurengamma is up-to-date. Volgens marktonderzoek hebben we 16 RAL-kleuren geselecteerd die volledig aansluiten bij de huidige levenstrends. Het biedt industriële en landelijke woonmogelijkheden, van limoen- en grafietzwart tot licht ivoor.

Onze aluminium deuren en ramen experts in Lokeren werken uw volledige project op maat uit. Volgens informatie en afspraken kunnen ze deuren en ramen aanpassen.

 

Lokeren Ramen en Deuren