Nieuw Kozijn Met Raam

Het is gebruikelijk dat nieuw uitziende kozijnen van binnen rotten. Het is goed om af en toe op hout te drukken. Is het aan het rotten, merk je het meteen, want dan duw je gewoon erdoor. Als uw kozijn of raam rot of stuk is, moet u deze vervangen. Een andere reden om het raam te vervangen kan zijn dat het niet meer voldoet aan de isolatie-eisen. Heeft u bijvoorbeeld nog een enkel stuk glas of een dun raam met kozijn? Dan is het kozijn volgens de bouwverordening niet meer goed geïsoleerd. Dan is het tijd om een nieuw frame te maken met een nieuw venster.Vervang de ramen maar behoud het kozijn

Dit is mogelijk, al moet u met een aantal zaken rekening houden. Ramen zonder kozijn worden meestal niet verkocht. Als het nieuwe raam niet op het oude raam kan worden geïnstalleerd, willen de meeste bedrijven geen risico nemen. In de loop der jaren zijn er nieuwe eisen van de overheid waaraan ramen moeten voldoen, deze eisen zijn dikker om een betere isolatie te verkrijgen. Het is dus waarschijnlijk niet geschikt voor het oude kozijn. Omdat het oude kozijn voorzien moet worden van nieuwe ramen, moet het oude kozijn van het kozijn passen. De afzonderlijke ramen hebben andere groeven, die vaak helemaal niet passen in het oude kozijn.

 

nieuw kozijn met raam

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571