Offerte Ramen Vervangen

Als het gaat om het vervangen van oude ramen door nieuwe ramen voor een modernere uitstraling, of wanneer ramen nodig zijn voor nieuwbouwprojecten. U kunt kiezen voor PVC of aluminium ramen voor maatwerk. Als je wilt, kun je de oude ramen opknappen.



 In een nieuwbouw of modernisering van uw pand zijn ramen noodzakelijk. Als de isolatiewaarde van je woning daalt, vervang dan nog een bordje op de ramen. Ongeacht de situatie zijn wij er om u van dienst te zijn. Wij produceren en plaatsen ramen van PVC of aluminium en maken deze ramen ook volledig op maat. Ook streven wij naar hoge isolatiewaarden en zijn onze ramen in ieder geval samengesteld uit dubbele beglazing. U kunt ook kiezen uit verschillende profielen: moderne of retro-look, wat u ook zoekt, wij zullen ons best doen om u te bieden wat u wilt. Tot slot produceren wij naast klassieke ramen ook horren en schuiframen. De kosten zijn afhankelijk van veel factoren.

 Neem contact met ons op voor een offerte waarbij we u een geschatte prijs kunnen geven. Een van de factoren die de prijs bepalen is de materiaalkeuze: aluminium of PVC. Standaard PVC-ramen zijn over het algemeen goedkoper dan aluminium. Als u gloednieuwe ramen wilt, verschilt de prijs van de prijs van het opknappen van bestaande ramen. Ook bij het kopen van ramen speelt het een rol: moeten onze medewerkers oude ramen verwijderen (bijvoorbeeld bij verbouwing), of kunnen we gewoon ramen plaatsen (bijvoorbeeld bij nieuwbouw) zonder meerwerk. Indien nodig kunnen we de schaal of spouw ook gebruiken om het interieur af te werken, of de vrijgekomen display te pleisteren.

offerte ramen vervangen