Prijs Buitendeur Pvc

Wat is de prijs van PVC buitendeuren? De gemiddelde prijs van een kunststof buitendeur is afhankelijk van de stijl en maatvoering. Kies je voor het National-model van 0,8 x 1,8 m, dan kun je gemiddeld rekenen op 1210 euro. Dezelfde prijs geldt voor stijlvolle moderne deuren van 0,9 x 1,8 m. Wil je een moderne uitstraling gecombineerd met glaspanelen, dan betaal je gemiddeld 1.310 euro voor een deur van 0,9 x 1,8 m. Kies je voor de nostalgische raamloze, dan is de gemiddelde prijs 1210 euro De exacte prijs van uw PVC-deur hangt grotendeels af van de keuze die u maakt.Voor deuren met luxe opties zoals meerdere ramen of roosters betaal je uiteraard iets meer dan standaard stijlvolle deuren. Deze deuren worden in kleinere uitvoeringen geproduceerd, wat hogere prijzen betekent. Ook voor extra opties zoals glas en grille geldt een toeslag. De kosten van glas en gangen zijn afhankelijk van het type glas in de deur. Het algemeen aanbevolen glas is HR++ glas. Dit is een gasgevulde dubbele beglazing en heeft dus een betere isolatie dan standaard dubbele beglazing. Het zorgt voor extra isolatie van uw deur. Het is echter ook een paar dollar duurder.

De deur laten plaatsen door een vakman is de verstandigste keuze. U kunt echter 50% van de aankoopprijs extra besteden aan ophanging en installatie. Voor een deur van 1210 euro bedragen de montagekosten alleen al zo'n 600 euro.

Niemand betaalt graag te veel voor kunststof buitendeuren. Vraag daarom het beste een offerte aan alvorens te kopen. Dit geeft je direct een voordeel tot wel 20%.

Prijs buitendeur PVC

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571