Prijzen Deuren

De prijzen voor deuren variëren sterk. Een buitendeur dient aan andere eisen te voldoen dan een binnendeur en daar dragt het model, type en materiaal ook bij aan de prijs. Daarom is het voor het weten van de exacte prijs nodig dat u een offerte aanvraagt waarbij u al de details over uw persoonlijke stijl en situatie van de woning aangeeft. Een glazen deur is vrij duur daar het goed moet isoleren en sterk moet zijn. Bij glazendeuren kunt u minimaal rekenen op €600, – per deur, en als het om een schuifdeur gaar is dat per deur 550 euro. Daarbij komen de ophangkosten waarop u minimaal 100 kwijt bent. Standaard deuren zijn veelal goedkoper omdat die makkelijker te bevestigen zijn, en u het ophangen zelf ook kunt doen. Het ophangen neemt namelijk al een grote hap uit het budget.Glazen binnendeuren zijn helemaal in. De glazen binnendeur vergroot het gevoel van ruimte en laat meer licht door. Daarnaast is glas erg in de mode. Glas is zeer duurzaam omdat het niet vervormt en slijt. Glas is ook bestand tegen vocht. Daarnaast is glas goed te combineren met andere materialen. De glazen deur is geheel naar eigen wens te bewerken. Denk bijvoorbeeld aan zandstralen op basis van je eigen prints. Het glas is er ook in verschillende kleuren en er zijn speciale folies die op het glas kunnen worden gelijmd om privacy te garanderen. De glazen deur is een branddeur.

Prijzen deuren

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571