Prijzen Ramen Pvc

Per raamtype kunnen de prijzen van PVC ramen erg verschillen. Draairamen zijn duurder dan vaste ramen. De vaste ramen zijn meestal te zien aan de voorkant van een woning. Ze kunnen niet open en hebben dus geen hang en sluitwerk. Daarom zijn vaste ramen het makkelijkst en het goedkoopst te monteren. Afhankelijk van de oppervlakte ligt de prijs van een vast raam van PVC tussen de € 100 en € 400.Draaikiep ramen kunnen helemaal open of op een kiepstand. Deze kunnen je tussen € 150 en € 500 kosten afhankelijk va de grootte van het raam. 

Valramen vindt je vaak in bad en toiletruimtes.  Anders dan draai kiepramen die naar buiten openkiepen gaan valramen naar binnen open. Deze gaan een klein stukje open. Deze kunnen afhankelijk van hun grootte een prijskaart hebben tussen de € 50 en € 350.

Schuiframen zijn erg populair geworden. Het handige van schuiframen is dat u geen last heeft van gordijnen wanneer u die open wil doen. Deze kosten tussen de € 700 en € 1.200

De genoemde prijzen van deze verschillende soorten PVC ramen zijn exclusief ophangkosten.  Het is altijd beter het ophagen te laten doen door een expert, dan bent u ervan verzekerd dat ze goed geplaatst worden en heeft u achteraf geen problemen. Voor de montage betaalt u meestal 2 keer de prijs van het raam extra alleen aan uurloon van de vakman. Dit is inclusief glas, en btw.

prijzen ramen pvc

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571