Prijzen Ramen Pvc

Per raamtype kunnen de prijzen van PVC ramen erg verschillen. Draairamen zijn duurder dan vaste ramen. De vaste ramen zijn meestal te zien aan de voorkant van een woning. Ze kunnen niet open en hebben dus geen hang en sluitwerk. Daarom zijn vaste ramen het makkelijkst en het goedkoopst te monteren. Afhankelijk van de oppervlakte ligt de prijs van een vast raam van PVC tussen de € 100 en € 400.



Draaikiep ramen kunnen helemaal open of op een kiepstand. Deze kunnen je tussen € 150 en € 500 kosten afhankelijk va de grootte van het raam. 

Valramen vindt je vaak in bad en toiletruimtes.  Anders dan draai kiepramen die naar buiten openkiepen gaan valramen naar binnen open. Deze gaan een klein stukje open. Deze kunnen afhankelijk van hun grootte een prijskaart hebben tussen de € 50 en € 350.

Schuiframen zijn erg populair geworden. Het handige van schuiframen is dat u geen last heeft van gordijnen wanneer u die open wil doen. Deze kosten tussen de € 700 en € 1.200

De genoemde prijzen van deze verschillende soorten PVC ramen zijn exclusief ophangkosten.  Het is altijd beter het ophagen te laten doen door een expert, dan bent u ervan verzekerd dat ze goed geplaatst worden en heeft u achteraf geen problemen. Voor de montage betaalt u meestal 2 keer de prijs van het raam extra alleen aan uurloon van de vakman. Dit is inclusief glas, en btw.

prijzen ramen pvc