Pvc Binnendeuren

Voor binnendeuren kiest men niet vaak voor PVC. Het wordt meer gebruikt voor buitendeuren met de daarbij passende ramen. Er is wat kleur betreft veel te kiezen. Er bestaat ook de mogelijkheid om PVC binnendeuren een laag te geven die mat, glad of warme uitstraling geven.Kiest u voor de moderne stijl, dan kunt u kiezen voor deuren met decoratieve freeslijnen.

Combineer het met glas om meer licht naar binnen te laten en de kamer een open gevoel te geven.

De moderne look creëert u met duidelijke, stevige handgrepen en sloten.

De zogenaamde "onzichtbare" deur waarbij het kozijn en binnendeur in de muur geïntegreerd is een creatieve keus voor een minimalistisch interieur. Alleen de deurknop is nog te zien een paar dunne lijntjes. Er zijn voor dit effect speciale aluminium kozijnen en wel voor de raaideuren als schuifdeuren.  Eenvoudig de deur verven kan altijd nog goedkopere optie.

Kiest u voor de klassieke stijl. Dat betekent meestal hout, althans hout uiterlijk.

Deuren van massief hout zijn duurder, dus als u voor minder geld toch de warme klassieke stijl in huis wil dan is er houtachtig laminaat een optie.

Kiest u voor een composiet deur? Gebruik dan melamine of houtachtig laminaat voor fineer. Of kies voor een massief houtlook met fineerafwerking.

pvc binnendeuren