Pvc Deur Plaatsen

Voordat u met de installatie van uw PVC deuren kunt beginnen, moet u metingen doen, inclusief binnenafmetingen en dagafmetingen. Zorg ervoor dat er zich geen obstakels op de bouwplaats bevinden zodat de installateur vrij en veilig deuren en ramen kan inmeten/installeren. Vervolgens moet u alle vensters verwijderen en alles schoonmaken om een goede meting te maken. Gebruik voor het meten van de gemeten waarde een meetlint/digitale afstandsmeter en niveaumeter.Controleer eerst of de vensterbank waterpas staat, zo niet, dan moet u deze eerst waterpas zetten. Schuine vensterbanken zorgen ervoor dat PVC-deuren niet goed kunnen openen of sluiten.

Controleer of de muur slagen heeft. Als de horizontale en verticale binnenafmetingen tussen de muur/dorpel groter zijn dan de horizontale en verticale buitenafmetingen, is er een slag.

Noteer en noteer vervolgens de afstand tussen de buitenmuur  en de binnenmuur. Dit gebeurt horizontaal en verticaal. Gebruik vervolgens de gemeten waarden om deuren en ramen te maken. Deze zullen iets groter zijn dan de transparante openingsmaat zodat het frame aan de binnenzijde van de buitenmuur rust.

Als u ramen online wilt kopen, dient u zelf de gemeten waarde aan te geven, anders wordt de gemeten waarde gemeten door een lokale timmerman in uw omgeving. U kunt veel geld besparen door zelf de installatie te verzorgen, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de oplevering en het onderhoud van de installatie.

pvc deur plaatsen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571