Pvc Deur Plaatsen

Voordat u met de installatie van uw PVC deuren kunt beginnen, moet u metingen doen, inclusief binnenafmetingen en dagafmetingen. Zorg ervoor dat er zich geen obstakels op de bouwplaats bevinden zodat de installateur vrij en veilig deuren en ramen kan inmeten/installeren. Vervolgens moet u alle vensters verwijderen en alles schoonmaken om een goede meting te maken. Gebruik voor het meten van de gemeten waarde een meetlint/digitale afstandsmeter en niveaumeter.Controleer eerst of de vensterbank waterpas staat, zo niet, dan moet u deze eerst waterpas zetten. Schuine vensterbanken zorgen ervoor dat PVC-deuren niet goed kunnen openen of sluiten.

Controleer of de muur slagen heeft. Als de horizontale en verticale binnenafmetingen tussen de muur/dorpel groter zijn dan de horizontale en verticale buitenafmetingen, is er een slag.

Noteer en noteer vervolgens de afstand tussen de buitenmuur  en de binnenmuur. Dit gebeurt horizontaal en verticaal. Gebruik vervolgens de gemeten waarden om deuren en ramen te maken. Deze zullen iets groter zijn dan de transparante openingsmaat zodat het frame aan de binnenzijde van de buitenmuur rust.

Als u ramen online wilt kopen, dient u zelf de gemeten waarde aan te geven, anders wordt de gemeten waarde gemeten door een lokale timmerman in uw omgeving. U kunt veel geld besparen door zelf de installatie te verzorgen, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de oplevering en het onderhoud van de installatie.

pvc deur plaatsen