Pvc ramen en deuren De Panne

Heeft u deuren en ramen nodig voor uw bouw- of renovatieproject? Dan ben je misschien toch op zoek naar een professionele en betaalbare raam- en deurinstallateur binnen De Pan. Of u nu kiest voor PVC, hout of aluminium, wij brengen u in contact met een betrouwbare en erkende partner die u graag adviseert bij de keuze en plaatsing van uw nieuwe buitenschrijnwerk. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete raamspecialist kiezen en er volgt een offerte!

 

Hoeveel kosten nieuwe ramen en deuren? Moeilijk in te schatten. De totaalprijs is immers afhankelijk van meerdere factoren. Materialen, beglazing, ligging en raamoppervlak en raamtype vormen het grootste deel van de prijs.

Materiaal

De materiaalkeuze bepaalt niet alleen de uitstraling van je woning, maar ook de prijs. PVC is de goedkoopste optie, gevolgd door hout. Aluminium deuren en ramen zijn duurder en staal is het duurst.

Houten deuren en ramen zijn duurzaam en gemakkelijk te schilderen of te repareren. Ook is hout beter isolerend dan staal en duurder dan PVC, maar goedkoper dan aluminium. Het grootste nadeel is dat houten deuren en ramen veel onderhoud vergen. PVC-ramen zijn er in verschillende kleuren, vormen en stijlen. Het is zeer isolerend, onderhoudsvriendelijk, recyclebaar en zeer betaalbaar. Maar PVC-deuren en -ramen zijn iets zwakker dan aluminium en kunnen niet worden geverfd of gerepareerd.

 

pvc ramen en deuren de panne