Pvc Schuifdeuren Prijzen

Wat zijn nou precies de kosten voor een PVC schuifdeur? De prijs hangt af van van de grootte en of het nou om een twee-, drie-, of vierdelige schuifdeur gaat. Daar komen nog installatiekosten bij. Voor het plaatsen van een schuifdeur kunt u rekenen op gemiddeld 500 euro.



De goedkoopste optie als het gaat om PVC schuifdeuren is de tweedelige schuifdeur. Er is in dit geval dus een vast gedeelte en een schuifgedeelte.  Bij de meeste mensen die voor een tweedelige schuifdeur gaan, is de afmeting van zo’n schuifdeur 2,6m hoog en 3 meter breed. Tweedelige schuifdeuren van PVC die waarbij er een kiepsysteem is kosten minimaal 1.850 euro.

De driedelige schuifdeur van PVC wordt het best verkocht. Het bestaat uit twee delen die vast zijn delen en één schuifdeur. Meestal kiest men voor de optie vast-deur-vast waarvan de afmeting 2,6 m hoog is en 4,3m breed. Driedelige hefschuifdeuren van PVC kosten minstens 3.950 euro inclusief montage kosten.

Van de PVC schuifdeuren die er te vinden zijn is de vierdelige schuifdeur het duurst. Deze heeft twee delen die vast zijn en twee schuifdeuren. Er zijn ook vierdelige schuifdeuren met één schuifdeur en drie vaste delen. Meestal zijn deze 2,6 m hoog en 6m breed. Een vierdelige hefschuifdeur kost minimaal 5.350 euro inclusief montage kosten.

pvc schuifdeuren prijzen