Raam Deur

Een interessante optie op het gebied van deur- en raamsystemen is de zogenaamde paneeldeur, die kan worden toegepast in systemen met de hoogste thermische isolatie.Wij maken vele soorten ramen en deuren constructies, rekening houdend met de bruikbaarheid, stijl, warmte en geluidsisolatie, inbraak en brandwerendheid. Daarbij zijn er er  constructies voor binnenwanden en deuren  zonder warmte-isolatie, als systemen met extra warmte isolatie geschikt voor balkon scheidingen. Een groot deel van dit laatstgenoemde systemen zijn er in de HI versie die de warmte binnen houden.

De meest gebruikte systemen voor het openen van deuren en ramen zijn scharnier- en schuifdeursystemen. Op het gebied van ramen zijn er “draai” openslaande ramen toegevoegd, ramen die naar buiten openen of speciaal voor betonnen gevelsystemen ontwikkelde ramen, zoals het type “industriële” dat wordt gebruikt voor moderne monumenten;

Er zijn ook vouwwanden, evenals antidiefstal- en rookafvoerconstructies voor deuren en ramen. Wilt u technische mogelijkheden tegen een redelijke prijs, dan bieden wij u vele voordelige mogelijkheden.

Naast brandwerende deuren en ramen leveren wij ook hoogwaardige brandwerende wanden en rookwerende wanden. Er zijn ook niet-brandwerende rookdeuren.

Onze reeksen en varianten van deur- en raamsystemen zijn systematisch uitgebreid om te voldoen aan de behoeften van moderne gebouwen om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van moderne gebouwen en steeds strengere normen en wettelijke vereisten.

raam deur

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571