Raam Deur

Een interessante optie op het gebied van deur- en raamsystemen is de zogenaamde paneeldeur, die kan worden toegepast in systemen met de hoogste thermische isolatie.



Wij maken vele soorten ramen en deuren constructies, rekening houdend met de bruikbaarheid, stijl, warmte en geluidsisolatie, inbraak en brandwerendheid. Daarbij zijn er er  constructies voor binnenwanden en deuren  zonder warmte-isolatie, als systemen met extra warmte isolatie geschikt voor balkon scheidingen. Een groot deel van dit laatstgenoemde systemen zijn er in de HI versie die de warmte binnen houden.

De meest gebruikte systemen voor het openen van deuren en ramen zijn scharnier- en schuifdeursystemen. Op het gebied van ramen zijn er “draai” openslaande ramen toegevoegd, ramen die naar buiten openen of speciaal voor betonnen gevelsystemen ontwikkelde ramen, zoals het type “industriële” dat wordt gebruikt voor moderne monumenten;

Er zijn ook vouwwanden, evenals antidiefstal- en rookafvoerconstructies voor deuren en ramen. Wilt u technische mogelijkheden tegen een redelijke prijs, dan bieden wij u vele voordelige mogelijkheden.

Naast brandwerende deuren en ramen leveren wij ook hoogwaardige brandwerende wanden en rookwerende wanden. Er zijn ook niet-brandwerende rookdeuren.

Onze reeksen en varianten van deur- en raamsystemen zijn systematisch uitgebreid om te voldoen aan de behoeften van moderne gebouwen om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van moderne gebouwen en steeds strengere normen en wettelijke vereisten.

raam deur