Raam En Deur

Wij leveren deuraccessoires in verschillende kleuren en uitvoeringen. Als je van een stijlvolle uitstraling houdt, kun je het beste kiezen voor geborstelde of gepolijste deuraccessoires. Maar het kleur mat chromen deurbeslag is ook zeer geschikt voor moderne interieurdecoratie. De deurkruk kan gebruikt worden op schilden of roset. Er zijn vaak producten die in dezelfde lijn zijn ontworpen als deurklinken en deurkrukken, zoals raamkrukken of meubelgrepen. Hierdoor kun je eindeloos combineren en je binnendeur accessoires een persoonlijke stijl geven.



Voor een samenvloeiend uiterlijk hebben wij raamkrukken en deurkrukken in dezelfde stijl. Bijvoorbeeld raamkrukken passend bij deurklinken waardoor het uiterlijk van uw woning een mooi geheel vormt. Onze raamkrukken zijn in het bijzonder geschikt voor kiep- en draairamen, met een hoge kwaliteit. Voor iets meer veiligheid kunt u  kiezen voor gesloten raamkrukken, . Bij ons worden raamkrukken gemaakt van verschillende materialen, maar er zijn ook speciale uitvoeringen, zoals T-vormig. Een verscheidenheid aan ontwerpopties, geschikt voor verschillende stijlen.

Het slot biedt de mogelijkheid om de kamer af te sluiten en er zijn veel ontwerpen om uit te kiezen. Het loopslot zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk kan worden geopend en gesloten en er is slechts één grendel. Anderzijds heeft het badkamer/toiletslot dag- en impasse en zorgt ervoor dat de ruimte kan worden afgesloten. 

Raam en deur