Raam Naast Deur

Om extra licht en ruimtelijk gevoel te krijgen, kunt u kiezen voor vaste ramen die dezelfde oppervlakte-indeling hebben als de stalen deur. Er zijn veel opties bij het kiezen van vensters. Een vast raam boven de deur, waardoor het licht van boven komt of een vast raam naast de deur. In het vaste venster zelf kan dat. U mag het raam indelen hoe u maar wilt. Zo heb je twee kamers die met stalen deuren met elkaar verbonden zijn.



Door meerdere stalen ramen en enkele of dubbele deuren in een hoekopstelling te combineren, creëer je eenvoudig een ruimte binnen de ruimte. Door gebruik te maken van dunne contouren en glas ontstaat er een afsluitbare ruimte met. Door het licht voelt de ruimte niet kleiner en het raam is net zo dat u uw privé niet hoedt op te offeren. Door een dubbele deur met aan weerszijden vaste ramen als wand van de kamer in een rechte lijn te plaatsen, creëer je moderne varianten van de bekende kamers en suites.

Daarbij kunt u ervoor kiezen voor kunststof dorpel en HR++ glas. De kunststof dorpel is slijtvast en onderhoudsarm. HR++ glas is hol glas met een dunne laag metaal. Dit glas houdt meer warmte binnen en gaat er dus minder geld naar uw energierekening.

Raam naast deur