Raam Online Bestellen

Uw ramen zijn aan vervanging toe, u wilt nieuwe. Is het mogelijk om kwaliteitsramen op maat online te bestellen? Geef de juiste maat door en uw ramen zijn binnen 5 werkdagen klaar voor levering of afhaling. Naast maatwerk ramen biedt onze online winkel ook maatwerk houten kozijnen, hang- en sluitwerk. Voor doe-het-zelvers of klussers is het inderdaad een paradijs. Het is gemakkelijk om op maat gemaakte ramen te kopen. Meet oude ramen op en je hebt al snel nieuwe ramen in huis.



We hebben verschillende vensterconfiguratiebestanden waaruit u kunt kiezen. Bijvoorbeeld ramen met kozijnomtrekken of varianten met externe restauratiefuncties. Al onze ramen zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout en de hoekverbindingen worden geproduceerd met behulp van vingerverbindingstechnologie. Daarom zijn de ramen die u bij ons kunt kopen erg sterk en zullen de ramen niet doorhangen.

Wilt u de exacte kosten weten, vraag dan direct online een offerte aan. De prijs wordt direct online berekend. Dit betekent: geen verrassingen achteraf! Weet jij al wat voor raam je moet bestellen? Plaats dan direct een bestelling en profiteer zo snel mogelijk van de voordelen van het nieuwe raam.

 

raam online bestellen