Raam Op Maat Bestellen

Ramen nodig voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Wij leveren ramen van hout, kunststof en aluminium. Wij leveren maatwerk ramen van hoge kwaliteit. Via onze website kunt u ze snel en eenvoudig combineren. Tijdens de bouw wilt u natuurlijk dat producten snel geleverd worden zodat u door kunt werken. We begrijpen het! Daarom hanteren wij altijd een snelle levertijd



U kunt kiezen voor houten kozijnen, kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. U kunt uw raam op maat eenvoudig online samenstellen. U heeft maar een model uit te kiezen, en uw frame samen te stellen. Als u uw bestelling geplaatst heeft wordt hij meteen in elkaar gezet in onze werkplaats, en wordt binnen circa 5 dagen bezorgd. U heeft alleen nog aan te geven op welk deel van de dag u uw nieuwe ramen op maat wenst te ontvangen!

Wij bieden een verscheidenheid aan kozijnen. Op de productpagina bieden wij standaardversies aan. Wenst u toch wat apart? Geen probleem! In onze website hoeft u alleen maar de maat en materiaal keuze aan te geven alsook vakverdeling. Door vensterbanken en stijlen bij te voegen maakt u het geheel helemaal af. 

raam op maat bestellen