Raam Plaatsen Kosten

Het bezitten van een raam klinkt als een ontmoedigende taak. Gelukkig is dit niet in bijna alle gevallen zo. Ramen maken is maatwerk. Niet dat elk raam anders van formaat is , maar als het raam perfect past in het gewenste en/of bestaande kozijn, dan voldoet het.



In de meeste gevallen komen de ramen in de buitenmuur. Helaas is dit niet voor elke muur mogelijk. Laat de experts u de mogelijkheden vertellen. Voor het plaatsen van nieuwe ramen in de woning is in sommige gevallen een vergunning nodig. Laat u niet verrassen en kijk nog eens goed aan welke verplichtingen u moet voldoen.

Als er helemaal geen frame op de bestaande muur is, moet een opening in de muur worden geslagen. Een geweldige oplossing om meer licht te krijgen in andere donkere ruimtes. De ramen zorgen voor een mooie uitstraling aan de buiten- en binnenzijde om meer uitzicht en veel lichtinval te krijgen.Maatwerk kan ook op verschillende manieren, en  in een breed en niet zo breed assortiment worden toegepast. Kijk maar:

 Specificeer uw raamselectie bij de leverancier via een standaardformulier en geef de exacte afmeting aan;

Een ander optie is zelf ontwerpen en vervolgens uw wensen uitwerken en realiseren door professionele experts (zoals timmerlieden of aannemers);

Neem contact op met een (of meerdere) aannemers en bespreek de mogelijkheden om gezamenlijk een plan te ontwikkelen;

Bel een timmerman en laat hem ter plaatse voor het frame en/of frame zorgen.

raam plaatsen kosten