Raam Prijs

Bij het rekenen van de kosten van ramen hangt een heleboel af van de keuzes die u maakt. De ramen worden voor u op maat gemaakt in de stijl die u wenst. De kosten die daarbij komen hebben te maken met bouwstijlen, de keuze van de profiel, de kleur. Ook andere factoren als een hout uiterlijk, scharnieren en sloten, glasparels en type glas.



U kunt ook kiezen voor extra isolatie waarbij gebruik gemaakt wordt van drievoudige beglazing als ook een isolerende mousse of strip. Het verlaagt de U- waarde naar 0,76 wat betekent dat u meer warmte binnen, en meer lawaai buiten houdt. Bovendien betaalt het zich terug doordat u minder uitgeeft aan energiekosten. Zo blijft u binnen comfortabel en bespaart u op lange termijn.

Bereken zelf het benodigde budget

 Op onze pagina kunt u automatisch een offerte aanvragen passend naar uw budget. Laat uw adviseren door onze experts om u bij te staan een keuze te maken rekening houdende met uw persoonlijke preferenties en situatie. Het is ook mogelijk om bij u langs te komen om een beter beeld te hebben, en u van advies te voorzien op het gebied van stijl, onderhoud als ook technisch advies.

 

Raam prijs