Ramen En Deuren Merksem

Bent u op zoek naar  deuren en ramen in Merksem?

Bij ons kunt u terecht voor PVC en aluminium ramen en schuiframen. De aluminium schrijnwerkproducten die wij produceren kunnen in onze eigen werkplaats worden opgemeten.

We kunnen alle aluminium- en PVC-deuren vervaardigen en installeren op uw maat: voordeur, buitendeur, binnendeur of schuifdeur, met veel kleuren om uit te kiezen.



Kwaliteit

Wat uw budget ook is, wij sluiten geen compromissen en zorgen altijd voor sterke ramen van hoge kwaliteit en de beste thermische isolatie. Wat betreft de kwaliteit van ons werk, onze producten en de diensten die we leveren, zijn we immers de maatstaf voor Merksem en omstreken. Sinds enkele jaren richten we ons ook op passieve deuren en ramen, waarvoor we veel vakkennis hebben opgebouwd.

Onderhoud

Wij zijn uw aanspreekpunt voor adviezen en metingen ter plaatse, vrijblijvende offertes, professionele montage en aftersales onderhoud en eventuele Merksem deur- en raamherstellingen. Zo kunt u uw documenten goed opvolgen en kunnen wij u de beste service en dienst na verkoop bieden.

Elegante Mode

De kleur van de deur- en raamprofielen bepaalt de sfeer van uw woning. Het is belangrijk om een product te kiezen dat zowel van buiten als binnen perfect bij uw woning past. Vrijwel alle RAL-kleuren zijn mogelijk, ook voor kunststof deuren en ramen kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen, of het nu modern of landelijk is.

Nieuwbouw en renovatie.

Samen met betrouwbare partners kunnen we een pakketplan maken voor de renovatie van nieuwe gebouwen en eventuele bijkomende werken, zoals bezettingswerken, aanpassingen elektriciteit en verwarming, en kleine renovatiewerken.

 

ramen en deuren merksem