Ramen Kopen En Zelf Plaatsen

Wanneer je ervoor kiest om een ​​kunststof frame te kopen, kun je twee dingen doen. In eerste instantie kunt u ervoor kiezen om een ​​professioneel bedrijf te laten installeren, maar u kunt er ook voor kiezen om het framework zelf te installeren. In de meeste gevallen wordt de laatste keuze gemaakt door degenen die denken dat kunststof kozijnen op deze manier wat extra geld kunnen besparen in hun woning. In de praktijk werkt dit echter niet altijd.



Voordat we je precies vertellen hoe je het kunststof frame moet installeren, een kleine waarschuwing. Op het eerste gezicht lijkt het misschien relatief eenvoudig om het kunststof frame zelf te plaatsen, maar in werkelijkheid is dit vaak niet het geval. Zorg er altijd voor dat de meting van de lijst correct is gedaan, zodat u een lijst met de perfecte maat in huis krijgt. De kleinste fout in de meting kan ervoor zorgen dat uw kunststof kozijn niet goed kan worden aangesloten op uw buitenmuur met alle gevolgen van dien.

Vergelijk de maat met de maat van het oude frame, alleen als ze exact overeenkomen. Meten is erg belangrijk en kan niet worden genegeerd. U wilt niet ontdekken dat het verkeerde framework is geleverd als het oude framework is verwijderd

Voordat je het kunststof frame daadwerkelijk plaatst, moet je er rekening mee houden dat de draaiende delen van het frame verwijderd moeten worden. Dan moeten ook de glas- en raampanelen worden verwijderd. Houd er rekening mee dat de glasplaat bijzonder scherp kan zijn. Door het hoge gewicht bestaat het risico op snijwonden aan uw handen. Een grote plaat kan gemakkelijk de spieren en pezen van je handen doorsnijden. Dus wees voorzichtig!

Tot slot moeten de draaiende delen van het frame terug. Houd er rekening mee dat u dit het beste kunt doen in de omgekeerde volgorde van het verwijderen van de draaiende delen. Met andere woorden, eerst het draaiende deel op het onderste scharnierpunt schuiven en vervolgens het draaiende deel in het frame duwen. Pas dan kunt u de scharnierpen terugschuiven naar het bovenste scharnierpunt.

ramen kopen en zelf plaatsen