Ramen West Vlaanderen

Zit je met een bouwproject in de regio West-Vlaanderen dan zijn er minstens zes van onze showrooms voor ramen en deuren in Kortdijk, Brugge, Ieper, Oostende, Oostduinkerke en Roeselare.



Als het gaat om het materiaal van de ramen voor uw woning gaat u niet alleen voor stijl. Uw voorkeur voor onderhoud, keuze van accessoires, kleur, en isolatiewaarde dragen ook bij hieraan.

Kies hout voor een warmere uitstraling, en ook nog van nature zorgt voor isolatie.  Pvc is de betere keus voor een klein budget. Aluminium ramen zijn de beste keus als u kiest voor ramen die door hun groot oppervlakte glas veel natuurlijk licht doorlaten.  Hout hoeft niet de duurste keus te zijn, want alles hangt ten slotte af van de details van uw project.

De ligging van uw woning is ook bepalend voor keuze van ramen.

Als de ramen bijvoorbeeld naar het noorden zijn, als u langs de kust woont, en als er veel licht door komt. Ramen van woningen die langs de kust liggen moeten heel wat aankunnen. Die hebben de wind, schurende zandkorrels en zout te verdragen.. Merendeels worden kunststoframen aangeraden, omdat die tegen de vetten, zuren en oliën van de industriezones bestand zijn.

Echter zijn de hout en aluminium opties tegenwoordig ook tegen heel wat bestendig,  dus kunststof ramen hoeven niet per se de enige optie te zijn als u gaat voor een ramen die de uitdagingen van het milieu aankunnen.

Ramen west vlaanderen