Schuifraam 3 Delen

Schuiframen zijn tegenwoordig bijna onmisbaar in moderne woningen. Met slechts één beweging brengt u binnen een heerlijk buitenleven in beeld en de schuiframen laten veel licht binnen. Er zijn verschillende schuifsystemen om de ramen te openen en de woonkamer te verbinden met het terras. U kunt kiezen voor enkelspoor, dubbelspoor of zelfs drievoudig spoor. Maar welk schuifsysteem kies je voor schuiframen? Bij traditionele schuiframen beweegt de vleugel bij het openen. De borstel die het schuifraam afdicht zorgt voor een minimale wrijvingsweerstand. Hierdoor kunt u deze schuiframen moeiteloos openen en sluiten en bent u verzekerd van een goede afdichting.



Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Monorail

Als je maar één beweegbaar onderdeel nodig hebt, kies dan voor een enkele rail. Het vaste raam moet minimaal even groot of zelfs groter zijn. Vervolgens kun je de voorkant tot de helft openschuiven, maar de smalle omtrek zorgt voor een stijlvolle en eenvoudige uitstraling.

Dubbel spoor

Dubbelspoor is dubbelspoor. De ramen zijn symmetrisch verdeeld en beide delen kunnen verschuiven.

Drie sporen of 3 delen

De drie sporen vormen het grootste kanaal voor buiten. Vervolgens wordt het raam in drie delen verdeeld, waarvan er twee volledig kunnen worden geopend.

Hef- en schuiframen zijn zeer geschikt voor grotere en zwaardere ramen. Met behulp van een slim mechanisme til je het raamkozijn op en schuif je het raam gewoon open. Het hefschuifraam is uitgerust met een rubberen afdichtring om een uitstekende lucht- en waterdichtheid te garanderen

schuifraam 3 delen