Schuifraam Aluminium Prijs

De modernste schuiframen zijn meestal in aluminium. Schuifprofielen van aluminium zijn zeer sterk, waardoor grote raamoppervlakken makkelijk getild kunnen worden. Aluminium schuiframen kosten iets meer in vergelijking met schuiframen van PVC of hout maar zijn makkelijker te onderhouden en zijn zeer duurzaam. Voor een schuifraam van aluminium met een hoogte van 2,5m en een breedte van 2m ligt de prijs tussen 1.700 en 1.900 euro. Deze prijs is inclusief btw, en exclusief montage.



Aluminum schuifdeuren zijn in diverse schuifsystemen te vinden. Als u op zoek bent naar een eenvoudig, betrouwbaar en gunstig geprijsd schuifraam, dan is het basis enkelvoudig schuifsysteem ideaal. Schuiframen met hefsystemen moeten voor het schuiven kort omhoog en omlaag worden gebracht. Het hefschuifsysteem kan veel gewicht dragen. Zeer geschikt voor aluminium profielen met grote raamoppervlakken. Deze systemen laten geen warmte ontsnappen. Ook is er kantelsysteem om meer frisse lucht binnen te laten. 

Een ander punt dat de uiteindelijke prijs kan beïnvloeden is de prijs voor het installeren. Het plaatsen van schuifdeuren is een echt vak. Professionele installatie verdubbelt echter de kosten. Hier is geen ontkomen aan want het instaleren van schuiframen het vereist deskundigheid.

 Er zijn andere zaken die de installatie kosten kunnen beïnvloeden. Zoals het verwijderen en vervoeren van oude schuiframen. Soms moet er een muur worden afgebroken, en de moeilijkheid dat daarbij gepaard gaat vanwege de ligging. 

Vraag vrijblijvend offertes aan voor exacte kosten.

schuifraam aluminium prijs