Schuifraam Kostprijs

Schuiframen zijn doorgaans duurder dan standaard vaste ramen. Dit heeft te maken met de opbouw van het raam. Schuiframen hebben bijvoorbeeld scharnieren en sloten, die moeilijk te installeren zijn.



Het materiaal heeft ook invloed op de prijs. Voor 2,5 m x 2 m schuiframen ligt de prijs van kunststof schuiframen tussen 1.000 en 1.200 euro, houten schuiframen tussen 1.200 en 1.400 euro en aluminium schuiframen tussen 1.700 en 1.900 euro. Deze prijzen zijn exclusief montage. Het plaatsen van schuiframen is een ambacht, dus het is aan te raden om dit door een deskundige te laten doen. Als u besluit schuiframen te installeren, moet u er rekening mee houden dat de kosten zullen verdubbelen. Prijzen verschillen per leverancier. Daarom is het verstandig om de prijzen van verschillende leveranciers bij jou in de buurt te vergelijken.

Gebruik schuiframen om ruimte te besparen

Schuiframen fungeren als doorgang van de woning naar de achtertuin of balkon. Een van de voordelen van schuiframen is dat ze weinig ruimte innemen, wat bijvoorbeeld in kleinere woningen erg handig is. Op deze manier kunt u een reeks mooie en efficiënte ramen hebben die uw huisdecoratie niet hinderen.Het unieke aan een schuifraam is dat het eenvoudig te gebruiken is als doorgang van uw woning naar uw achtertuin, balkon of  terras. Je kunt zeggen dat een raam en een deur in één zijn gecombineerd. U kunt ramen eenvoudig openen en sluiten. Zo creëer je een perfecte verbinding tussen de woning en de achtertuin of balkon. Dit maakt je huis dynamischer, ideaal als je vaak binnen en buiten afwisselt.

schuifraam kostprijs