Vakman Ramen

Uw nieuwe deuren en ramen wil je natuurlijk niet ondoordacht plaatsen. Ramen en deuren plaatsen kost veel geld, aandacht en tijd en moet het dus in 1 keer goed. Dan is de eerste stap het vinden van een deskundige die aan uw visie voldoet. De installatie moet professioneel gedaan zijn, en dus met de juiste materialen. U moet na de installatie achteraf nergens last van hebben. PVC en aluminium constructies zijn onder andere de meer gebruikte materialen, alsook het glastype, en de manier hoe het raam opengaat. U kiest daarbij uit een draaikiepraam, een schuifraam of een openslaand raam.



Wij denken met u mee en adviseren u graag. Langskomen is voor ons geen belemmering. Het is zelfs nog beter, omdat we ter plaatse kunnen adviseren over de stijl, eventueel ook over de praktische isolatiewaarde. Wij denken graag met u mee en daarom is het voor ons geen probleem om ter plaatse te komen kijken en u uitgebreid te adviseren. In dit advies kijken we niet alleen naar de stijl, maar ook naar andere zaken zoals isolatiewaarde, praktisch gebruik en andere mogelijkheden.. 

Geen enkel situatie is precies hetzelfde, en dat betekent dat wij ons aanpassen naar uw bouwplan. Bij ons kunt u offerte op maat aanvragen en er wordt gezorgd voor opvolging van het werk. U betaald voor kwaliteit en dan krijgt u het ook aangepast naar elk project budget. Wij staan garant voor een goede installatie.

 

vakman ramen