Venster Kopen

Iedere klant heeft zijn eigen wensen voor het raamwerk. Dit weten wij uit ervaring. U wilt rekening houden met de wensen van uw klanten en kwaliteit leveren. Wij leveren diverse kozijnen, hoogwaardige, op maat gemaakte ramen.



Bij nieuwbouw of renovatieprojecten vraagt het vervangen van ramen een groot deel van het budget! Naast relatief lage prijzen hebben kunststof ramen ook veel verschillende voordelen. Zowel op de lange als op de korte termijn zijn ze een goede investering gebleken. Met nieuwe ramen voegt uw huis waarde toe, is het energiezuiniger en ziet uw huis er als nieuw uit. Als u deze bij ons koopt, bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding

Dankzij nieuwe ramen kunt u tot 20% energie besparen door gebruik te maken van HR++ glas en zelfs meer. De stookkosten zullen dus aanzienlijk dalen. Uw huis kan beter worden beschermd tegen inbraak en diefstal, en dat kan alleen door de ramen te vervangen.

Daarnaast ontvangt u een sterk verbeterd Energie Prestatie Certificaat (EPC): hierdoor stijgt de waarde van uw woning (of kunt u de huur aanpassen)

venster kopen