Voordeur Pvc Met Glas

Voordeuren met glas worden steeds populairder. Deze geeft een modern uiterlijk, en het voelt van binnen ruimer dan bij een deur zonder glas. Met onze voordeuren is er geen reden om bezorgd te zijn over de kwaliteit. Hoewel het gaat om een deur met glas, is de veiligheid en isolatie gegarandeerd.



Moderne voordeuren horen bij moderne huizen en dat betekent een elegante uitstraling en mooi licht. Een voordeur met glas is dan een uitstekende keuze, want ze ogen zeer modern en maken uw gevel bijzonder. Invallend licht laat uw foyer ook groter lijken. Met mat glas bij uw voordeur hoeft u zich over uw privacy niet druk te maken.

Als het om buitendeuren gaat dan denkt u ook aan de veiligheid die dat kan bieden aan het gebouw. Kiest u voor veiligheidsglas in combinatie met veiligheidsaccessoires, kunt u achterover leunen en ontspannen: potentiële dieven hebben geen kans.

U kunt kiezen voor gelaagd of gehard veiligheidsglas. Deze bestaat uit meerdere stukken glas met daartussen een dun laagje metaal. Dit type glas heeft bijzondere eigenschappen en is beter bestand tegen grotere verschillen in temperatuur dan gewoon glas.

Net als bij elk ander voordeur dienst een voordeur met veel glas, een uitstekende isolatiewaarde te hebben. Maak je geen zorgen, want dit is heel goed mogelijk. Kies voor het beste resultaat een combinatie van hoogwaardig glas en PVC-profielen.

voordeur pvc met glas