Binnendeuren Prijs Kwaliteit

Wat is de prijs van de binnendeur? Onze binnendeuren zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Sommige van onze deuren kunnen op maat gemaakt worden. Zo heeft u altijd een passende binnendeur, die ook past bij uw interieurinrichting of lifestyle. Maar wat zijn de werkelijke kosten van de verschillende deuren in ons assortiment? In de serie binnendeuren gebruiken we twee series: -Binnendeuren, direct uit voorraad leverbaar - Binnendeuren op maat, levertijd is ongeveer 4 wekenGunstige prijs, hoge kwaliteit

Voor ons vinden klanten hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke en concurrerende prijzen erg belangrijk. Ook ons assortiment deurtypes is zeer divers, zodat iedereen een binnendeur heeft die past bij de prijs-kwaliteitverhouding. Afhankelijk van uw voorkeuren heeft u altijd de deur die bij uw woning past, of het nu een deur is met of zonder glas, of u liever een glas in lood deur heeft. Alle deuren en deurkozijnen kunnen zelf worden geïnstalleerd. Hieronder vindt u meer informatie over binnendeuren tegen verschillende prijzen in ons assortiment:

Prijs binnendeur

De prijs van binnendeuren kunt u opvragen uit onze voorraad. Deze zijn onderverdeeld in de volgende drie categorieën:

Paneeldeuren (honingraatvulling): vanaf 72 euro,-

Binnen Paneeldeur (gesloten): vanaf 210 euro. -

Paneel binnendeur (glas): vanaf 225 euro (exclusief glas)

 

Prijs binnendeuren op maat

De prijs van op maat gemaakte binnendeuren begint vanaf 225 euro en kan oplopen tot 249 euro. Op de prijzen in het maatwerk proces zijn bepaalde toeslagen van toepassing, die gerelateerd zijn aan de gemaakte aanpassingen.

binnendeuren prijs kwaliteit