Pvc Ramen Lokeren

PVC ramen
Naast nieuwe houten ramen plaatsen raam experts vaak PVC-ramen. Klapramen, taatsramen, kiep- en draairamen en schuiframen. PVC heeft een lange levensduur en vereist bijna geen onderhoud. Meestal is het voldoende om de raamprofielen schoon te maken. Daarnaast is de isolatiewaarde erg goed waardoor je op energiekosten kunt besparen. Door de lange levensduur en besparing op energiekosten kunt u uw investering op termijn terugverdienen. Het nadeel van dit materiaal is dat het niet altijd eenvoudig is om schade te herstellen. Daarom is de prijs van reparaties hoger dan bijvoorbeeld hout.



PVC ramen hebben geen onderhoud meer nodig

Een van de belangrijkste redenen om voor PVC te kiezen, is dat het bijna geen raam onderhoud vereist. Het materiaal zal niet rotten door infiltratie van vocht, vervaagt niet en vuil is niet gemakkelijk te hechten. Af en toe schoonmaken is voldoende. Heeft u toch nog vragen over kantel- en draairamen van PVC en hout? PVC met houten uitstraling is ook leverbaar. Dit is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

 

De ramen blijven lang mooi.

Het materiaal heeft goede isolerende eigenschappen en is duurzaam.

Het heeft een uitstekende prijs/prestatieverhouding

 

PVC raam prijs

De totale prijs van een nieuw PVC vast raam van een vierkante meter is ongeveer 100 tot 200 euro. De totaalprijs van een vast kozijn is goedkoper dan een kozijn dat geopend kan worden. Productie en installatie zijn eenvoudiger en er zijn minder materialen nodig.

pvc ramen lokeren