Gratis Schuifraam

Schuiframen of deuren?

Het raam schuiven of de deur openen? Schrik niet terug voor twijfels over de veiligheid: Zolang u de nodige diefstalbeveiliging biedt, zijn schuiframen net zo veilig als gewone deuren. Schuiframen zijn ongetwijfeld de beste keuze voor brede ramen: het kan breder gemaakt worden, bespaart ruimte en maakt van je binnen- en buitenruimte een mooi geheel. Als u dit wilt, selecteert u het schuifvenster.



Houd je van stijlvolle en moderne ramen? Dan is het klapschuifraam echt iets voor jou! Vouwschuiframen of vouwramen hebben geen vaste onderdelen. Het bestaat uit alle verschillende framedelen en je kunt ze als een mondharmonica in elkaar vouwen. Daarom worden vouwschuiframen ook wel "harmonische ramen" of "harmonische deuren" genoemd. Het grootste voordeel is dat u op deze manier het raam over de gehele breedte kunt openen zodat er een vrije doorgang naar buiten ontstaat. Bij klapschuiframen zie je vaak tegelvloeren van binnen naar buiten doorlopen. Zo krijg je een mooi geheel. Vouwramen, ook wel vouwdeuren genoemd, geven uw huis een zeer stijlvolle uitstraling. Je ziet ze vaak in tijdschriften.

Schuifraam van PVC of aluminium

Naast meer technische mogelijkheden voor verschillende soorten schuiframen, moet u ook het materiaal van de schuiframen kiezen.PVC schuiframen en aluminium schuiframen hebben hun eigen voordelen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, diefstalbestendig en slijtvast. Het verschil zit o.a. in de prijs-kwaliteitverhouding en de afwerkingsmogelijkheden.

gratis schuifraam