Pvc Ramen En Deuren West Vlaanderen

Wat zijn de kenmerken van PVC-ramen en deuren?

In vergelijking met ramen en deuren van andere materialen hebben kunststof ramen en deuren veel voordelen. simpel gezegd:

PVC-ramen en deuren zijn zeer duurzaam PVC is zeer duurzaam omdat ze lang kunnen worden gebruikt en hard genoeg zijn om meer dan 50 jaar mee te gaan.

Kunststof heeft nauwelijks onderhoud nodig PVC-ramen en deuren hebben nauwelijks last van weersinvloeden, zoals regen, zonlicht, strenge kou en extreme hitte. Daarom zullen de ramen en deuren niet bevriezen of vervormen, dus de onderhoudskosten zijn erg laag.

Ramen en deuren bieden een betere bescherming tegen diefstal Wanneer PVC-ramen worden gecombineerd met het juiste hang- en sluitwerk, krijgen de ramen de CE-markering NBN EN 14351-1. Harde materialen kunnen dieven langer en effectiever afschrikken, waardoor u ook kunt besparen op de kosten van opstalverzekeringen.

Veiliger bij brand PVC-ramen hebben in vergelijking met houten ramen en deuren een vlamvertragende werking. Dit verkleint de kans op storingen en verplaatsingen en verbetert de brandveiligheid van uw woning of bedrijf.

Kies gewoon de juiste vorm en kleur Wilt u zelf de uitstraling van het raam en deur bepalen? PVC ramen en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij aankoop hoeft u meestal alleen de gewenste RAL-kleurcode op te geven. Bovendien kunnen PVC-ramen en deuren gemakkelijker worden gemeten dan hout.

Uitstekende isolatie Kunststoffen zijn bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Deze ramen en deuren passen altijd perfect, zonder kieren. De brede luchtspouw kan ook eenvoudig in het frame worden geïnstalleerd om een betere thermische isolatie te bereiken en de verwarmingskosten te verlagen. Let bij aanschaf op de isolatiewaarde of U-waarde van het kozijn. Dit wordt uitgedrukt in W/m2K. Hoe lager de waarde, hoe beter de isolerende werking van het raam en de deur.

 

Het is dan ook logisch dat kunststof ramen en deuren erg populair zijn in West-Vlaanderen.pvc ramen en deuren west vlaanderen