Pvc Of Aluminium Ramen

Vind u het moeilijk om een keuze te maken tussen pvc en aluminium ramen? Wij kunnen helpen. Wij zetten alle voordelen van beide materialen onder elkaar. Succes met uw keus.

Wat zijn de voordelen van aluminium profielen?

Moderne uitstraling

Het slanke profiel geeft je huis een moderne uitstraling. Het uiterlijk en het gevoel van aluminium is het grootste verschil met PVC.

Firma

Aluminium is een zeer sterk metaal, waardoor uw profiel zeer onderhoudsvriendelijk is. Bovendien is het bestand tegen vervorming en beschermt het uw huis tegen diefstal.

Kies een offerte

Wij produceren alle mogelijke deur uitvoeringen. U heeft de keuze uit 400 beschikbare RAL binnen- en buitenkleuren. Profiel Model SL38 levert imitatie staal.

Wat zijn de voordelen van PVC-profielen?

Isolatieniveau

Het grootste voordeel van PVC is de uitstekende isolatiewaarde op het gebied van warmte-isolatie, geluidsisolatie en vochtbestendigheid. Hierdoor daalt de energierekening van uw woning.

Budgetvriendelijk

In vergelijking met andere materialen hebben kunststof deuren de beste kosten prestaties. Hoewel budgetvriendelijk, zijn ze ook qua functionele kwaliteit uitstekend.

Kleur opties

Voor PVC kunt u kiezen voor een folie met textuur of textuur structuur. Wij kunnen uw contour ook in 400 RAL-kleuren schilderen. Hierdoor kunt u genieten van de warme houtlook en de voordelen van PVC.



pvc of aluminium ramen