Ramen Kostprijs

Wilt u nieuwe kozijnen plaatsen omdat de oude kozijnen vervangen moeten worden, de warmte-isolatie niet goed genoeg is of omdat ze verouderd zijn bij uw woning? Dan is het aan te raden om eerst de verschillende opties en raam prijzen te bepalen. Homedeal heeft dit allemaal voor je opgelost.

Hoeveel kost het raam?

De kosten van PVC-ramen beginnen vanaf 850 euro, inclusief montage en HR++ glas. Daarnaast heb je houten ramen en aluminium ramen, de prijs is iets hoger. Bekijk hieronder de gemiddelde raamprijs per materiaalsoort, uiteraard inclusief HR++ glas en plaatsing.

De prijs van nieuwe ramen bestaat uit verschillende kosten:

Arbeidskosten: De loonkosten worden bepaald door het aantal uren dat de vakman werkt. Elk uur wordt een vast bedrag in rekening gebracht. Wilt u arbeidskosten besparen? Vraag meerdere offertes aan en vergelijk de tarieven van de beste deals.

Afvoerkosten: Afvoerkosten zijn vergoedingen die door professionals in rekening worden gebracht voor het reinigen en afvoeren van oude materialen.

Gesprekskosten: De kosten van het gesprek zijn afhankelijk van de afstand tussen de professional en uw huis.

Materiaalkosten: Wil je zelf een grote invloed hebben op de uiteindelijke prijs? Kijk dan vooral naar materiaalkosten. Je moet veel keuzes maken om de prijs te bepalen.



ramen kostprijs