Bestel Vensters Online

Ramen

Windows wordt vaak verward met frames. Het verschil tussen een raam en een kozijn is dat een kozijn maar een kozijn is. Het raam is het bewegende deel van het kozijn. Hetzelfde geldt voor de deur, die ook in het kozijn zit.

Wij verkopen ramen in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen uit hout, aluminium of kunststof. Er kunnen verschillende soorten ramen in een bepaald kozijn zitten. Denk aan houten draai- en draairamen, kunststof draai- en draairamen, naar binnen of naar buiten openende ramen, houten draai- en klapramen en aluminium varianten.

 

Zelf ramen bestellen?

Wilt u vandaag nog beginnen met het bestellen van uw ramen? Je stelt je frame op maat eenvoudig online samen. Op onze productpagina's kunt u kiezen uit standaard modellen, die al voor u beschikbaar zijn. Hier hoeft u alleen de afmetingen in te vullen. Ook kunt u bij ons uw eigen framework samenstellen in de online configurator. Als u al een account heeft aangemaakt, worden uw gegevens bewaard zodat u uw bestelling later kunt afronden. Zodra u uw bestelling plaatst, worden uw ramen geproduceerd in een van onze gespecialiseerde fabrieken. Tot slot verzenden onze professionele verzenders uw ramen graag naar u toe. Het kan worden bezorgd op de datum en tijd van uw keuze. De snelste levertijd voor houten ramen en kunststof ramen is 5 werkdagen!

online ramen bestellen