Online Ramen Bestellen

Ramen

Windows wordt vaak verward met frameworks. Het verschil tussen een raam en een kozijn is dat een kozijn maar een kozijn is. Het raam is het bewegende deel van het kozijn. Hetzelfde geldt voor de deur, deze zit ook binnen het kozijn.

Wij verkopen ramen in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen uit hout, aluminium of kunststof. Er kunnen verschillende soorten ramen in een bepaald kozijn zitten. Denk aan houten draai- en draairamen, kunststof draai- en draaikozijnen, naar binnen of naar buiten openende ramen, houten draai- en klapramen en aluminium varianten.

Zelf ramen bestellen?

Direct beginnen met het bestellen van uw ramen? Je kozijnen op maat stel je eenvoudig online samen. Op onze productpagina kunt u standaard modellen kiezen, deze zijn al voor u voorzien. Hier hoeft u alleen de maat in te vullen. U kunt bij ons ook uw eigen frame samenstellen in de online configurator. Als je een account hebt aangemaakt, worden je gegevens bewaard zodat je de bestelling later kunt afronden. Zodra u een bestelling plaatst, worden uw ramen geproduceerd in een van onze professionele fabrieken. Tot slot komt onze professionele transporteur uw ramen graag bij u afleveren. Het kan worden bezorgd op de door u gekozen datum en tijd. De snelste levertijd voor houten ramen en kunststof ramen is 5 werkdagen!online ramen bestellen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571