Prijs Raam Pvc

PVC raam: prijs

Een vast kunststof raam kost tussen de 200 en 400 euro per vierkante meter. Plan je om je huis volledig uit te rusten met nieuwe ramen? Dus voor een gewone gezinswoning met een raamoppervlak van 20 vierkante meter moet je rekening houden met een kostprijs van 4.000 tot 8.000 euro. Let op: Deze richtprijs geldt voor vaste kunststof ramen, inclusief montage.

PVC-raamtypes en prijzen

Er zijn vier soorten vensters. Het is zeer belangrijk om het type raam te kiezen dat goed bij uw woning past. Iedere raam heeft immers zijn specifieke voordelen en eigenschappen. Vraag daarom naar de mogelijkheden van de kamers in uw woning. Gebruik onderstaande prijslijst en wij kunnen u helpen

Installatiekosten PVC-raam window

Het plaatsen van PVC ramen is het vak van experts. Het is zeker aan te raden dat een professional van uw keuze uw nieuwe ramen installeert, maar u moet rekening houden met de extra installatiekosten. De aanschafprijs van uw ramen zal ongeveer verdubbelen.

Elk huis is anders. Heeft u vragen of vragen? Ervaren professionals kunnen nauwkeurig inschatten welk type raam het beste bij uw woning past. Vraag daarom gerust advies aan een raamexpert bij jou in de buurt. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat.



prijs raam pvc