Prijzen Nieuwe Ramen

Raam Prijs

De kosten van ramen zijn afhankelijk van veel factoren. Zo zijn bijvoorbeeld het type raam en de materiaalkeuze van belang. Voor een vast PVC-raam van 1 vierkante meter moet u gemiddeld 200 tot 400 euro betalen. Houten en aluminium profielen zijn duurder. Voor deze materialen moet je rekening houden met de prijs van 300 tot 500 euro voor hout en 600 tot 800 euro voor aluminium. Deze prijzen zijn inclusief levering, plaatsing, isolatieglas en BTW. Ramen openen of kantel- en draairamen zijn duurder. Daarnaast is ook het type glas van belang voor de kostprijs. Wilt u meer inzicht in kostprijzen? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Vergelijk en bespaar!

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een raam?

Weet u waar u op moet letten bij het kopen van een nieuw raamprofiel? We hebben je een aantal handige tips gegeven. Allereerst is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Ramen met diefstalbeveiliging certificaten zijn uitgebreid getest om inbraak te voorkomen. Let ten tweede op de isolatiewaarde van glas en ramen. Ten derde is het verstandig om van tevoren te bedenken welke materialen je wilt hebben. Geen onderhoud? Kies dan voor aluminium of PVC. Houd je meer van natuurlijke producten? Dan is een houten frame geschikt. Ten slotte is het handig om voor elk venster te bepalen welk type nodig is. Badkamers kiezen bijvoorbeeld meestal voor onderste ramen.

Let bij aankoop op het volgende:prijzen nieuwe ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571