Nieuwe Ramen Kosten

Hoeveel kosten nieuwe ramen eigenlijk?

Wanneer u besluit de ruiten te vervangen, bent u natuurlijk benieuwd wat dit allemaal gaat kosten. Het is niet zo gemakkelijk om deze vraag te beantwoorden. De gemiddelde prijzen van nieuwe ramen hangen af van verschillende factoren; de grootte, het materiaal en het mechanisme van het raam dat u wilt. Het veranderen van het venster terwijl u het frame verandert, zal u veel werk met zich meebrengen en u hoeft de raam zetter maar één keer te vragen dit werk voor u te doen. Hierdoor zijn uw arbeidskosten lager dan wanneer alle onderdelen afzonderlijk worden uitgevoerd. De kosten zijn afhankelijk van het materiaal dat voor het frame is gebruikt. In alle gevallen zijn we uitgegaan van HR++ glas, en de prijs is inclusief arbeid en btw.

U moet eerst de grootte van het raam in vierkante meters berekenen. De prijs van een kunststof raam ligt tussen de 700 en 800 euro per vierkante meter. Kies je voor houten ramen, dan ben je tussen de 750 en 900 euro per vierkante meter kwijt. Aluminium ramen zijn het duurst, de kosten per vierkante meter liggen tussen de 800 en 950 euro.

Als je technisch aangelegd bent. Ben je technisch aangelegd en heb je ervaring met het plaatsen van ramen? U kunt er in dit geval voor kiezen om de ramen af fabriek los te bestellen en vervolgens zelf in het kozijn te plaatsen.nieuwe ramen kosten

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571