Venster Plaatsen

De ramen plaatsen

Bij het vervangen van ramen komt veel kijken: oude ramen verwijderen, muuropeningen voorbereiden en nieuwe ramen plaatsen. We hebben je verteld waar je op moet letten en hoe je het raam precies moet plaatsen.

Oud venster verwijderen

Het slopen van de oude ramen is het gemakkelijkste deel van het werk. Hoewel "eenvoudig" hier relatief is. Het glaswerk moet eerst worden verwijderd. Toen kwam het zwaardere werk: het verwijderen van de kozijnen. De ramen worden met schroeven of ankers aan de muur bevestigd. Deze moeten eerst worden verwijderd om het raam los te maken. Zagen hoort er ook bij: de staanders en eventuele dwarslatten moeten doorgezaagd worden.

Ramen installeren: de muuropening voorbereiden

Het voorbereiden van de muuropening is een zeer belangrijke stap in dit werk. Het nieuwe raam moet precies passen in het gat in de muur. Anders ontstaat er een gat en kun je later opnieuw beginnen. Het is vooral belangrijk dat de raamopeningen en binnenmuren altijd waterpas zijn (horizontaal en verticaal). Het is altijd een goed idee om ramen te installeren en in de openingen te plaatsen.

Nieuwe ramen plaatsen en isoleren

Ben je klaar om de muur te openen? Vervolgens kunt u het nieuwe venster erin plaatsen. Hiervoor worden twee technieken gebruikt: het gebruik van schroeven of het gebruik van ankers. Voor experts met ervaring in het installeren van ramen is dit een fluitje van een cent. De leek moet zich hierin niet wagen.

Ten slotte moet de opening tussen het raamkozijn en de muur worden opgevuld met schuim. Zo zorg je voor warmte- en geluidsisolatie.

Tenzij u ervaren bent om het zelf te doen, kunt u het plaatsen van het raam het beste overlaten aan een professioneel bedrijf. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn experts in het plaatsen van PVC ramen en deuren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 venster plaatsen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571