Pvc Deuren En Ramen

Waarom kiezen voor PVC deuren en ramen?

Waarom kiezen voor PVC / onderhoud

Vergeleken met andere materialen zoals aluminium of hout heeft PVC enkele geweldige eigenschappen en kenmerken. PVC is en is nog steeds een verstandige keuze voor uw deuren en ramen. Daarnaast staat de techniek niet stil. Onze profielleveranciers blijven investeren in de verdere ontwikkeling van hun producten. Zo weet u altijd zeker dat u de beste materialen, die op de markt voorkomen, gebruikt.

Voor de vervanging van oude deuren en ramen is pvc het juiste materiaal

PVC deuren en ramen zijn ideaal voor het vervangen van bestaande deuren en ramen. Zo biedt PVC veel decoratieve profielen voor interieurdecoratie. Zo zorgen we ervoor dat uw nieuwe deuren en ramen perfect passen bij uw binnenomgeving.

Geweldige stijl en kleurvrijheid

Met eindeloze kleur- en stijlopties past PVC gegarandeerd bij uw huis- of interieurstijl. Wist u dat wij ook ramen en deuren volledig schilderen?

PVC is van nature een goede isolator

PVC is in wezen een goede isolator en een slechte geleider. Dat wilt zeggen dat PVC warmte binnen en buiten kan houden. Door onze vijfkamerprofielen en hoogrendementsglas te combineren, kunnen PVC-deuren en -ramen u veel stookkosten besparen.

PVC houdt dieven weg

De combinatie van interne verstevigingsprofielen en veiligheidsaccessoires maakt het dieven moeilijk om PVC-deuren en -ramen open te wrikken.pvc deuren en ramen